Ett seminarium om hur livsmedelsproduktionen format det skånska landskapet. Arrangörer: Föreningen Industrihistoria i Skåne och Skånes Livsmedelsakademis Matforskarnätverk.
Bilder från seminariet fredagen den 11 november 2011.
![](https://industrihistoriaiskane.se/wp-content/uploads/2019/12/111111-lewan-1-2.jpg)
https://industrihistoriaiskane.se/arkiv-html/arkiv/2011/bil/111111-lewan-1.pdf
https://industrihistoriaiskane.se/arkiv-html/arkiv/2011/bil/111111-lewan-2.pdf
![](https://industrihistoriaiskane.se/wp-content/uploads/2019/12/111111-0011.jpg)
Åsa Klintborg Ahlklo, fil lic, doktorand vid Landskapsarkitektur, Alnarp/SLU:
“Det industriella trädgårdslandskapet”.
Skånes Livsmedelsakademis Matforskarnätverk stimulerar och stödjer forskning om mat genom att erbjuda en plattform för flervetenskapliga kontakter.
Nätverket arrangerar regelbundet seminarier, där aktuell forskning presenteras. Nätverket, som idag har över 160 medlemmar, är öppet för alla som är intresserade av forskning kring mat och deltagandet är kostnadsfritt.
![](https://industrihistoriaiskane.se/wp-content/uploads/2019/12/111111-mellander.jpg)
![](https://industrihistoriaiskane.se/wp-content/uploads/2019/12/111111-0047.jpg)
Martin Andrén, chef Kulturarv och livsmiljö, Region Skåne:
“Visioner om regional kulturmiljövård”.
![](https://industrihistoriaiskane.se/wp-content/uploads/2019/12/111111-0014.jpg)
Anders Reisnert, chef för Kulturarvsenheten och stadsantikvarie, Malmö Museer.
Anders hade som mötets moderator många papper att hålla reda på.
Bilder från seminarieexkursionen lördagen den 12 november 2011.